Technische groothandel   

Home | Contact | Nieuws

| Over Ons | Catalogus

Actie

SUNBEAMsystem zonnepanelen

SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment aan flexibele en beloopbare zonnepanelen, specifiek ontwikkeld voor de watersport- en kampeerindustrie.

De recordhoudende Sunpower™ cellen garanderen de hoogste energie-opbrengst per vierkante meter, een langzamer efficiëntie-verlies en betere prestaties in lage lichtintensiteit. Alle zonnecellen hebben een minimale efficiëntie van 22.5% en de panelen zijn daardoor zeer compact.

Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product.

- Pmax geeft het maximaal haalbare vermogen van het paneel aan.
- Voc (Voltage open circuit) staat voor het maximale voltage dat het paneel kan bereiken als er niets aan belasting op wordt aangesloten.
- Isc (Ampere short circuit) is de maximale stroom die bereikt kan worden als het paneel korgesloten wordt.
- Vmp (Voltage maximum power) is het voltage wat het paneel kan bereiken onder ideale omstandigheden.
- Imp (Ampere maximum power) is de maximale stroom die het paneel kan bereiken onder ideale omstandigheden

De SUNBEAMsystem Flush kabel is uniek in de markt en maakt een volledig vlakke montage op dek mogelijk. Bij de Flush modellen is de platte stroomkabel op de achterkant van het paneel aangesloten en kan zo onzichtbaar worden weggevoerd onder het paneel. De standaard Flush kabels zijn slechts 1,95mm dik en voorzien van 2 x 1,6mm2 binnenwerk. De Flush 2.0 kabels zijn zelfs maar 1,45mm dik maar wel uitgerust met 2 x 1.95 mm2 binnenwerk. Beide types zijn Made in Sweden.