Altijd bereikbaar via 0566 620 909  

Home | Contact | Nieuws

| Over Ons | Catalogus

Actie

SUNBEAMsystem zonnepanelen

Het Zweedse SUNBEAMsystem is marktleider op het gebied van flexibele en beloopbare zonnepanelen. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden en daarmee zeer geschikt voor de watersport en andere off-grid toepassingen. De hightech zonnepanelen bieden hierdoor een zeer betrouwbare bron van duurzame energie, overal ter wereld.

De record-houdende Sunpower™ zonnecellen garanderen de hoogst haalbare opbrengst per vierkante meter, een minimaal efficiëntieverlies en betere prestaties in lage lichtintensiteit. De zonnepanelen zijn erg klein van formaat door de ongekend hoge efficiëntie van deze unieke cellen (24.8% in Tough++ modellen).

Het unieke Zweedse ontwerp en de hoogwaardige afwerking zijn de basis voor een serie van extreem duurzame zonnepanelen.

- Pmax geeft het maximaal haalbare vermogen van het paneel aan.
- Voc (Voltage open circuit) staat voor het maximale voltage dat het paneel kan bereiken als er niets aan belasting op wordt aangesloten.
- Isc (Ampere short circuit) is de maximale stroom die bereikt kan worden als het paneel korgesloten wordt.
- Vmp (Voltage maximum power) is het voltage wat het paneel kan bereiken onder ideale omstandigheden.
- Imp (Ampere maximum power) is de maximale stroom die het paneel kan bereiken onder ideale omstandigheden

Innovatie is een van de belangrijkste pijlers binnen SUNBEAMsystem. Het Zweedse merk onderscheid zich van de rest van de markt door een serie van unieke en merkeigen innovaties, features die je nergens anders terug gaat zien. SUNBEAMsystem is ooit begonnen vanuit de wens om zorgeloos te kunnen genieten van zonne-energie aan boord, maar achter elke beschikbare oplossing bleek een lijst met concessies te hangen. Overtuigd van het feit dat het beter moest kunnen staat SUNBEAMsystem nu bekend als onbetwiste marktleider op het gebied van hightech zonnepanelen.

We gaan uit van de nieuwste materialen die er wereldwijd beschikbaar zijn en vullen die aan met zelf ontwikkelde innovaties om naadloos aan te sluiten bij de wensen van de markt. We zoeken de grens op van wat mogelijk is en brengen dit samen in een state-of-the-art ontwerp om zo tot het best mogelijk product te komen. Benieuwd waarmee SUNBEAMsystem zich onderscheid van andere merken?

1.Het Tough oppervlak van SUNBEAMsystem is samengesteld uit extreem duurzame materialen, laat meer licht door dan normaal glas en is voorzien van een geribbeld anti-slip profiel. Door dit profiel vangen de zonnecellen bij lage zon meer licht en zorgt zo voor een hogere dagopbrengst.

2.De platte SUNBEAMsystem Flush stroomkabel is bevestigd aan de achterkant van het paneel en maakt een installatie zonder zichtbare kabels mogelijk. Hierdoor wordt het zonnepaneel volledig geïntegreerd in het oppervlak en is er geen risico op kabelbreuk of struikelgevaar.

3.SUNBEAMsystem maakt gebruik van de beste zonnecellen ter wereld: Sunpower™ Maxeon. Deze zijn gemiddeld 1,5 tot 2 keer zo efficiënt als de cellen in standaard glaspanelen, en garanderen dat panelen van SUNBEAMsystem de hoogste opbrengst per m2 leveren.

4.Vanaf 2019 zijn de meeste modellen uitgerust met de unieke Shadow Optimized technologie, een feature die je alleen bij SUNBEAMsystem gaat vinden. Hierdoor presteren ze beter in gedeeltelijke schaduw wat zorgt voor een nóg hogere dagopbrengst.